Sisters in Dance

A Sisters in Dance formációval 2016. novemberében debütáltunk Lilla és én. Azóta többször is felléptünk Magyarországon és külföldön is és egyre jobban csiszolódunk, egyre magasabb szinvonalú előadást nyújtunk.

A közös munka öröme és a barátság összekovácsol minket, egymást inspiráljuk és támogatjuk az egyéni és a közös célok elérésében.

Áprilisra Moszkvába kaptunk meghívást, júniusban pedig megszervezzük első közös tánctáborunkat.

Mind a ketten készülünk és nagyon várjuk már.

Bővebb információ a táborról: Nyári ATS hétvége Tihanyban

 

Reklámok

Márciusi romatika

csizmaMiután csatakiáltások közepette próbáltam a szekrény aljáról kibányászott hótaposómat felvenni, rájöttem, hogy kacsaláb…..Bakker, szakad a hó! Karácsony óta nem volt ilyen hóesés Chicagóban, mint most, pedig múlt héten már olyan szeretettel teli örömmel figyeltem, ahogy a virágok elkezdtek kibújni a föld alól. Most ellepte őket a hó és Masni szépen üríthet egyet felettük. Ennek is megvan a romatikája!

Vega karácsonyi menü

Idén teljesen új menüt találtam ki karácsonyra, szakítottunk a hagyományokkal és idén nem volt vegetáriánus töltött káposzta sem. Mivel a krumplipürében volt vaj, és a desszert áfonyás tiramisu volt (kávémentes), így csak vega menü lett az eredmény, nem pedig vegán. Bővebben…

Reklámok

ATS-ben használt eszközök

Következő cikk témája az eszközök.

El ne felejtsem ezeket:

fátyol

legyező

kard

kosár

Reklámok

Közösség

Hogyan lehetnék jobb?

Folyton azt keresem, hogyan táncolhatnék jobban, mitől lehetnék jobb ember, mitől nézhetnék ki jobban. Néha már az őrületbe kergetem magam és rájöttem, ugyanilyen szigorú vagyok a tanítványaimmal is. Ma előkerült egy régebbi felvétel rólam, ahogy táncolok. Hála az égnek, hogy régi, mert ezzel legalább le tudtam csitítani az őrmestert itt bent… Bővebben…

Reklámok