Csatlakozási lehetőség az ATS® órákhoz!

Szeretettel várom a kezdőket, újrakezdőket, a kezdő-középhaladó csoportomba hétfőn 19-20:30 ig, a középhaladókat pedig szerdán 17:30-19 óráig a VI. Budapest,Weiner Leó utca 10., alagsorban (a kapu mellett lefelé a lépcsőn).

Szeretettel ajánlom ezt a táncformát annak, aki szeretne valamilyen blokkot feloldani magában, szeretné a női oldalát erősíteni és fejleszteni. Aki szeretné megtapasztalni a tánc közösségépítő, személyiségfejlesztő erejét és szeretne egy női közösségben biztonságban önmaga lenni.
Ajánlom továbbá annak is, aki szeret táncolni és kipróbálna valami mást, valami újat, az improvizáció erejét a táncban, illetve szeretné testtudatát és muzikalitását fejleszteni.

De mi az American Tribal Style® hastánc?
Az ATS® egy csoportos, improvizációs táncforma, amely 2-4 táncosból álló szólócsoportot jelenthet. A szólócsoportot egy táncos vezeti. A vezértáncos tánc közben kapcsolja össze a lépéseket, mozdulatokat, melyeket a többiek követnek. Ehhez megfelelő képzettség, a lépések, mozdulatok alapos ismerete, rengeteg bizalom és magas szintű összhang szükséges a csopot táncosai között. Kellően nyitottnak kell lenned, hogy értsd a többiek testbeszédét, érzékeld a hirtelen lépésváltásaikat, az egyedi mozdulatvilágukat és azt, ahogy ők hallják a zenét. Ez a táncstílus igen fiatal, hiszen 1987-ben alakult ki Californiában, az Egyesült Államokban, a klasszikus hastánc, az indiai táncok és flamenco mozdulatok fúziójaként.

Gyere el, próbáld ki! Nem lesz könnyű, kitartást igényel ez a tánc és az alapok elsajátítása, de azok az energiák, amelyek tánc közben felszabadulnak és átjárják szívünket-lelkünket, hidd el, hogy kárpótolnak minden erőfeszítésért.

A törzsi hastáncról itt a blogomon is olvashatsz!

Ha bátorításra van szükséged vagy kérdeznél, akkor vedd fel velem a kapcsolatot nyugodtan!